منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
كوكيز بالشوكولاتة 126762-47

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
كوكيز بالشوكولاتة 126762-47

منتديات شباب وبنات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

    كوكيز بالشوكولاتة

    mona
    mona
    المدير العام وصاحبه المنتدى
    المدير العام وصاحبه المنتدى


    البلد : كوكيز بالشوكولاتة 3dflag10

    رقم العضوية : 1

    عدد المساهمات : 818

    نقاط : 12833

    تاريخ التسجيل : 16/04/2010

    المزاج : رايق اوى

    الجنس : انثى

    GMT + 6 Hours كوكيز بالشوكولاتة

    مُساهمة من طرف mona الأربعاء يونيو 30, 2010 1:10 am

    كوكيز
    بالشوكولاتة

    كوكيز بالشوكولاتة %D9%83%D9%88%D9%83%D9%8A%D8%B2+%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B4%D9%88%D9%83%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A9



    المكوّنات



    • 2/3 كوب أو 130 غ من الزبدة غير المملحة
    • ½ كوب أو 100 غ من
      السكر الناعم

    • 1 من صفار البيض
    • ½ 1 كوب أو 210 غ من الدقيق
      العادي٬ المنخول

    • 1 ملعقة صغيرة من البيكينغ باودر
    • 1 علبة أو 397 غ من
      حليب نستله المكثف المحلى

    • 3 ملاعق طعام من مسحوق الكاكاو٬
      المنخول

    • 3 ملاعق طعام من الزبيب
    • ½ كوب أو 75 غ من رقاقات
      الشوكولاتة معتدلة الحلاوة

    • 1 ملعقة صغيرة من خلاصة الفانيلا
    • ½ 1 كوب أو 150 غ من
      اللوز المطحون

    • 1 من البيض
    طريقة
    التحضير


    • تُخفق الزبدة مع السكّر الناعم
      لمدّة 5 دقائق حتّى يتشكّل مزيج من الكريما، ثمّ يُضاف صفار البيضة ويُخفق
      المزيج جيّداً.

    • يُضاف
      الدقيق والبيكينغ باودر إلى المزيج ويُخلط جيّداً. يُسكَب في صينية للخَبز
      قياس 24 × 28 سم، غُطّيت قاعدتها مسبقاً بورق الخبز. يُخبز المزيج في فرن
      محمّى على حرارة 180 درجة مئوية لمدّة 10 دقائق، ثمّ يُخرج من الفرن ويوضع
      جانباً.

    • يُمزج حليب نستله المكثّف المحلّى
      مع مسحوق الكاكاو المنخول ويُحرّكان حتّى يتماسكان جيداً. يُضاف الزبيب،
      رقائق الشوكولاتة، الفانيلا، اللوز المطحون، والبيضة؛ تُمزج المكوّنات
      جيداً وتُسكب على قاعدة الصينية المجهّزة.

    • يُخبز
      المزيج في فرن محمّى على حرارة 180 درجة مئوية لمدّة 20 إلى 25 دقيقة ثمّ
      يُخرج من الفرن ويوضع جانباً ليبرد.

    • يُقطّع
      القالب إلى شرائح صغيرة ويُقدّم.

    نصائح التقديم
    : يُرشّ سطح البسكويت بمسحوق الكاكاو قبل تقطيعه.

    كوكيز بالشوكولاتة 51373

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 2:53 am