منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
حلوى بحشوة التمر (المعمول) 126762-47

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
حلوى بحشوة التمر (المعمول) 126762-47

منتديات شباب وبنات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

    حلوى بحشوة التمر (المعمول)

    mona
    mona
    المدير العام وصاحبه المنتدى
    المدير العام وصاحبه المنتدى


    البلد : حلوى بحشوة التمر (المعمول) 3dflag10

    رقم العضوية : 1

    عدد المساهمات : 818

    نقاط : 12831

    تاريخ التسجيل : 16/04/2010

    المزاج : رايق اوى

    الجنس : انثى

    GMT + 3 Hours حلوى بحشوة التمر (المعمول)

    مُساهمة من طرف mona الأربعاء يونيو 30, 2010 1:03 am

    **حلوى بحشوة التمر (المعمول)**

    حلوى بحشوة التمر (المعمول) 118770_1258461163

    المقادير:
    -500غ الزبدة
    -400غ السكر
    3 اصفر بيضات
    2 ملاعق حساء من الحليب
    100غ بودرة اللوز
    2 اكياس من الخميرة
    الكيماوية

    الدقيق

    الحشوة :
    500غ من عجينة التمر
    50غ زبدة
    80 غ سكر صقيل
    ملعقة صغيرة قرفة
    -نخلط كل المقادير في
    اناء ونعمل منهم كويرات صغار حسب قالب المعمول الي موجود عندك


    طريقة تحضير الحلوى :
    -نخلط الزبدة والسكر في اناء
    وبعدين نضيف اصفار البيض ونخلط مليح ونضيف بودرة اللوز والحليب والخميرة
    وفي الاخير نضيف الدقيق حتى نحصل على عجينة متماسكة ولينة نعمل عدة كويرات
    من العجين وكل واحدة نبسطها ونقطعها بمرشم مستدير ونحطها على مرشم المعمول
    ونعمل وسطها كورة من الكويرات الصغيرة الي عملناهم من التمر ونغطيها
    بالعجين ونضغط عليها لتعطينا شكلها الاخير ونصففها في صفيحة وندخلها للفرن
    لتستوي لما تخرج من الفرن ادا تحبي تزوقيها رشي عليها سكر بودرة


    بالهنا والشفا

    حلوى بحشوة التمر (المعمول) 618375

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين مايو 20, 2024 12:38 am